Proiectam si executam sisteme smart home folosind sisteme wireless AJAX

Unitatea centrala Ajax sporeste performanta fiecarui dispozitiv din sistemul Ajax. Monitorizeaza si controleaza dispozitivele de retea si colecteaza date utilizand Jeweler, tehnologia noastra avansata de conectare wireless.

Centrala analizeaza amenintarile, filtreaza alarmele false si va avertizeaza cu privire la orice pericol real. Protectia suplimentara impotriva sabotajului face ca unitatea centarala Ajax sa fie impenetrabila la fel si spatiile pe are aceasta le protejeaza.
Performanta maxima

Tehnologia fara fir Jeweller permite ca Ajax sa monitorizeze in siguranta toate dispozitivele din retea la o distanta de pana la 2000 de metri in spatiu deschis sau de-a lungul mai multor etaje ale unui spatiu de birouri.
Un procesor ARM ofera putere suplimentara pentru sarcini critice.
Foloseste o conexiune de internet cu o sustinere de rezerva GSM.
Poate functiona simultan pe 100 de dispozitive.
Se pot conecta pana la 10 utilizatori si o firma de securitate pentru monitorizare prin intermediul ID-ului de contact


Detector PIR imun la animalele de companie Ajax MotionProtect detecteaza primul pas al unui intrus in perimetru dar ignora animalele de companie, curentul si zgomotul.
Performanta maxima

Functioneaza la o distanta de pana la 2000 de metri de unitatea centrala Ajax in spatiu deschis sau in cadrul unor etaje ale unui centru business.
Detecteaza miscarea de pana la 12 metri departare.
Detecteaza primul pas al unui intrus.
Proceseaza semnalele digital


Detector magnetic pentru usi si ferestre, cu dimenisuni compacte, senzori de varf si comunicatii wireless. Detectoarele Ajax DoorProtect pot proteja usile si ferestrele de-a lungul mai multor etaje ale unei case sau unei cladiri de birouri.


Releu wireless
Activeaza / dezactiveaza aparatele de uz casnic si urmareste consumul de energie prin intermediul unei aplicatii mobile sau al unui browser web.
Performanta maxima

Functioneaza pana la 1.000 de metri distanta de unitatea centrala Ajax in spatiu deschis sau de-a lungul mai multor etaje ale unei cladiri de birouri.
Permite activarea si dezactivarea de la distanta a dispozitivelor conectate prin intermediul aplicatiei sau al unui browser.


Telecomanda cu buton de panica. Protejata prin criptarea cu ajutorul „codului rulant” si al autentificarii, Ajax SpaceControl functioneaza la o distanta de pana la 1000 de metri de unitatea centrala Ajax in spatiu deschis.
Performanta maxima

Functioneaza la pana 1000 de metri distanta de unitatea centrala Ajax in spatiu deschis sau de-a lungul catorva etaje ale unei cladiri business.
Poate fi folosita cu sisteme de securitate terte folosind modulele uartBridge si ocBridge Plus.
Echipata cu buton de panica.
Permite armarea partiala a sistemului.