Folosim echipamente pentru sisteme antiefractie ale urmatorilor producatori:

Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul canadian Paradox. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesoriinecesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectori de interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare, accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an


Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul canadian DSC. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectoride interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare , accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an


Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul roman Roel. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum simulte accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectoride interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare , accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an.


Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul bulgar Teletek. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectori de interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare, accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an.


Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul israelian Crow. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectoride interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare, accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an.