Folosim echipamente pentru automatizari ale urmatorilor producatori:

Benica este unul dintre cei mai importanti producatori italieni pentru tehnologii de deschidere. Va punem la dispozitie  prin intermediul acestui site o gama larga de automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari usi de garaj basculante si sectionale si bariere automate Benica, accesorii automatizari usi de garaj accesorii automatizari pentru porti batante si culisante si accesorii pentru bariere automate.Produsele oferite  sunt realizate cu o tehnologie avansata si materiale de inalta calitate ce asigura bunafunctionare si indelungata a produselor chiar si in conditii meteorologice severe.

Oferim service si reparatii pentru orice automatizare poarta batanta, automatizare culisanta, automatizare usa de garaj si bariera automata Benica.


Proteco este unul dintre liderii italieni in tehnologii de deschidere. Va punem la dispozitie  o gama larga de automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari usi de garaj basculante si sectionale si bariere automate Proteco, accesorii automatizari usi de garaj accesorii automatizari pentru porti batante si culisante si accesorii pentru bariere automate.Produsele oferite  sunt realizate cu o tehnologie avansata si materiale de inalta calitate ce asigura bunafunctionare si indelungata a produselor chiar si in conditii meteorologice severe.

Oferim service si reparatii pentru orice automatizare poarta batanta, automatizare culisanta, automatizare usa de garaj si bariera automata Proteco.