Antiefractie - Valsoft Fotovoltaic & Security Sistems

Go to content

Antiefractie

Sisteme securitate
Efectuam evaluari de risc la securitatea fizica cu evaluator autorizat  RENERSF pentru toate categoriile de unitati, practicand cele mai mici  preturi, utilizand in procesul de evaluare softuri avansate pentru o  evaluare profesionala.

proiectarea sistemelor antiefractie
Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul canadian DSC. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectoride interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare , accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an
Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul roman Roel.  Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum simulte  accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectoride  interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si  exterior, comunicatoare , accesorii wireless, bariere in infrarosu.  Garantie 1 an.
Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul bulgar Teletek. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectori de interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare, accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an.
Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul israelian  Crow. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si  multe accesorii necesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectoride  interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si  exterior, comunicatoare, accesorii wireless, bariere in infrarosu.  Garantie 1 an.
Sisteme de alarma si accesorii produse de catre producatorul canadian Paradox. Ofera o gama larga de sisteme de alarmare la efractie precum si multe accesoriinecesare functionarii sistemelor cum ar fi: detectori de interior si exterior intr-o gama variata, sirene de interior si exterior, comunicatoare, accesorii wireless, bariere in infrarosu. Garantie 1 an
SC Valsoft SRL
Reghin,str Muncitorilor nr 56
Breaza str Dobronului nr 18
tel:004 0745 435 386

office@alarme-valsoft.ro
instalarefotovoltaice1@gmail.com
Back to content